Ant. varer i handlev 0 - Handlevogn - Kasse
Handlevogn
Ant. varer i handlev: 0
Totalt: 0,00
Handlevogn  |  Kasse
Kategorier
Bestselger
Din konto
Nyhetsbrev
Tips en venn

Hvem er vi?

Deathtrap Customs ble etablert i 2011 som en liten enmanns bedrift av Kenneth Lånkan Laurendz som siden 16års alderen har jobbet med og drevet med Harley-Davidson motorsykler.

Bedriften har siden da vokst og huser nå totalt fire ansatte med høy kompetanse innen faget og utvidet med nettbutikk og verksted i nye lokaler i Nygårdsveien 55b i Ski.

Tom Kristian Tobe Bruu er lager- og nettbutikkansvarlig. Tobe er vårt livligste tilskudd til bedriften. Han er ikke fremmed for å ta telefonen eller svare mail og yter den beste service og hjelpsomhet man kan tenke. Dette er mannen med full kontroll i alle ledd. Har du bestilt en del? Da vet Tobe når, hvor og hvordan.

Tommy Harestad er vår nyeste ansatt og ikke minst vår potet. Han er primært vår varemottager og sender men, har også ansvar for vinterlagring inn og utleveringer. Han sitter konstant med en telefon i hånda for å svare på etterpørsler. Han vil alltid kunne gi deg et svar på det du lurer på enten direkte eller med noe research.

Oddmund Pedersen er vår meget kompetente verkstedmester. Han har fagbrev både som MC-mekaniker og Bilmekaniker. Det er ikke et problem med en Harley-Davidson han ikke kan fikse. Oddmund har fartstid som mekaniker hos Harley-Davidsons største utsalgsted i Norge og er nylig etterspurt som sensor for fagnemda innen MC-mekanikk, noe som gjenspeiler hans kompetanse nivå.

Kenneth Lånkan Laurendz er eier, butikkansvarlig og er ikke fremmed for å ta i et tak på verkstedet. Er det et bygg som ruller ut porten har nok begge disse hendene vært bortpå opptil flere ganger. Han har 12 års erfaring fra Norges største Harley-Davidson forhandler som mekaniker og butikkansvarlig for ettermaked og custom. Er det baller i lufta er dette mannen som fanger dem en etter en.

 

 

Deathtrap Customs A/S Nygårdsveien 55, B 1400 Ski Tlf. 64946609 - Foretaksregisteret 915 448 984 MVA
Produsert av 24Nettbutikk © 2002 - 2018